Dag 1&2 De heenreis en eerste dag
aller eerst onze excuses voor de late reactie die we nu pas achter laten, maar zoals jullie misschien wel weten gebeurd er met de combinatie dennis, michel, edward en vincent altijd wel wat, zo is het dus hectisch geweest. Laten we beginnen bij het begin: ten eerste voor de twee vrouwtjes... jullie mannen leven nog, geen ziektes en geen blauwe plekken. Voor onze mama en papa: Het gaat nog veel gekker worden dan jullie in de stoutste dromen gaan denken. Goes back to basic: Dag 1.
Vandaag was het dus vrijdag en DE grote dag, na een hoop heen en weer gereis van verscheinende partijen ( Mart en Mo en pap, bedankt nog) waren we allemaal aangekomen op dusseldorf, in gecheckt en
wel iedereen gedag gezegd en blessed by dad dat we maar een goede reis mogen hebben. Nou dat begon al goed. Al snel toen we in de lucht zaten werden de drankjes aangeboden en daar zeiden de broers
natuurlijk geen nee tegen... We hadden gegeten en rijkelijk gedronken wat als resultaat moest opleveren dat we een rustige slaperige nacht te gemoet zouden gaan! NOTT!!!! Hoe kan het ook anders,
NEE mam, geen teroristen, geen kaping en geen vechtpartijen... daar doen we natuurlijk niet aan.
nee, het was veel erger: edward moest plassen!!!!
Nou een paar min keken michel en Vincent elkaar al vragend aan met een blik in de ogen: Is die door de plee gezakt? So be it! en we gingen vrolijk verder op onze touch screen tvâ€TMs..
Dennis die ging die vetklep even zoeken want het duurde hem een beetje te lang! Nou dennis heen en weer gelopen en werd begeven moment aangesproken door zon hoofddoek met de vraag of hij zijn
broertje zocht, met het antwoord ja werd die naar achter geleid naar een ruime waar “de normale' passagiers dus niet mochten komen, trof die op het eerste gezicht een hoopje dekens aan. Dennis
keek al een beetje dubbel van de wijn en moest dus goed in zijn ogen wrijven, de hoop veranderde in Darth fader, je weet wel de slecht jedi in star wars??? Nou dat was dus edward, gewikkeld in
handdoeken.... En een zuurstofmasker op. De vraag waar de turbelentie vandaan kwam was ook meteen opgelost zo hard was edward aan het shaken. Alle broers werden opgetrommeld... en het bleek dus dat
edward een enorme last had van zijn voorholtes, de druk werd zo erg dat die een enorme pijn verorzaakten.... na allemaal onze zorgen te hebben uitgesproken maar te horen hebben gekregen dat het
allemaal goed zou komen waren we allemaal gerust! We bleven met ze allen in de VIP ruimte waar dus ook al het drinken stond opgeslagen. We keken elkaar aan wetende dat we deze nacht toch niet meer
zouden gaan slapen en begonnen dus maar de ene na de andere fles wijn te consumeren....
Toen al de witte wijn op was zijn we over gegaan naar de rode wijn gegaan, we hebben met zijn drieen aardig wat af gelachen en toen onze lichamen verzadigd waren besloten we toch maar even de ogen
dicht te doen. Helaas we hadden onze ogen pas 5 min dicht toen we de flight commander hoorde omroepen: Ladies and gentleman we arrive in Dubai within 20 min, we hope you had a pleasant flight
blablabla.... Ik kan je vertellen, Michel was gaar, Dennis had honger als een Neanderthaler, Vincent zat te jumpen en te spacen op zijn favorieten house music van Quentino en je raad het al: Onze
Mister bean genaamd edward had nergens meer last van en keek vrolijk om zich heen.
De gene die dubai airport kent weet dat dit een lengte heeft van half nederland en dus lang is, wij liepen naar gate 1 waar we oorspronkelijk heen moesten, halverwege keken we even op een bordje
dat ineens aangaf dat we aan de andere kant moesten zijn, al scheldend aangekomen gingen we inchecken. Al snel werd ons gebaal omgezet in leed vermaak want er kwamen twee chinezen vragen waar gate
1 was, antwoord: Its an 40 min walk, we wish you good luck and a nice day. Als blikken konden doden, priceless natuurlijk.
Goed wij eindelijk in het vliegtuig naar johannesburg en allemaal enorm moe, vielen we al snel in slaap, mister bean aka darth fader had geen last meer van zijn holtes en dus zonder handdoeken lag
die lekker te slapen.
Aankomst in Johannesburg, Status: Michel half dood, met stonende ogen, edward al gapend en droog zich aan het uitrekken, dennis in afkick fase doordat die al een dag niet gesport heeft en vincent
bloeide helemaal op, zijn landje weer! Goed auto opgehaald onder het vliegveld, en toen heeft driver vincent het span naar ons eerste hotel/hostel gebracht waar we onze eerste nacht zouden
doorbrengen. De eigenaar was een engelsman, en de beste man was zo vriendelijk om ons een beetje wegwijs te maken. Dat ging hem hem ook heel erg goed af want onze hele 'profesionele' aanpak van
maanden lang werd in in, (pak em beet) 5 min helemaal om zeep geholpen... Niet dat we het erg vonden want de man genaamd rob wist alle leuke plekjes en gaf ons voldoende kaarten en informatie mee
dat zelfs alle vrouwens zouden vinden dat er genoeg keus zou zijn. Uiteraard hadden we allemaal erg honger en rob vertelde ons dat er ergens een goed restaurant was. Iedereen heeft natuurlijk
biefstuk gegeten: waarvan de kwaliteit gewoon perfect is en rete goedkoop! Ik voorspel dat we komende maand nog heel veel biefstuk gaan eten. Nou wij helemaal kapot van de reis en met de buikjes
vol, wilde graag een douche nemen maar dat was niet mogelijk want er was alleen maar een bad, kunnen jullie het voorstellen? Ja zeggen de kippen dan, maar ik zal jullie even wakker maken uit de
droom want het is NEE!! Dennis die zich in een laagje water in een bad aan het scheren is? Hilarische momenten had het tot gevolg want zo af en toe hoorde je de ene godver na de andere uit de
badkamer komen, gesetteled iedereen? mooi slapen dan want volgende dag vroeg op om richting kruger park te gaan! morgen weer een dag schatjes van ons... wederom voor de vrouwtjes: Ja jullie mannen
missen jullie enorm en gaan snachts al huilend slapen (NOTTT) Ciaoooo kus..
Uiteraard de holtes van edu, was een beetje te verwachten :P
Nou heren, goed begin met Edu.
Eduard wist niet dat je last had van voorholtes. Maar goed ik wil je wel een fijne verblijf wensen daar (en je broers).
Voor jullie fijne alvast fijne kerstdagen
Gr Redje